nedeľa 22. júna 2014

"Kde pak ty ptáčku hnízdo máš"

Náš najstarší syn Miško už od malého chlapca obdivuje vrtuľníky a lietadlá. Na písacom stole mu nikdy nemohol chýbať malý vrtuľník. Ak by sa  nestal programátorom, bol by z neho letec. O svojom povolaní rozhodoval sám. Mal to však dosť jednoduché. Išiel za svojim cieľom od 10-tich rokov. Mne programátor vyhovuje oveľa viac ( každý vie, prečo).

V dospelosti si Miško plní svoj detský sen. Ak nelieta na skutočnom lietadle, lieta aspoň na vrtuľníkoch na diaľkové ovládanie.  Keď príde domov (myslím tým k nám, pretože hovorí, že ide domov, keď od nás odchádza do Mníchova, kde žije 13 rokov), dovezie si aj pár vrtuľníkov. Ja s ním rada chodím lietať na pekné miesta, vzdialené od nás aj 50 km.

Lietaniu sa venuje v zime i v lete. Zúčastňuje sa rôznych stretnutí s podobne „postihnutými“ v Nemecku a Švajčiarsku. Dokonca aj na Slovensku sa vždy stretne s kamarátmi – heli letcami. Na niektoré akcie chodí s ním aj jeho 12-ročný syn Max. V okolí Mníchova lietajú spolu každý víkend. 












Toto video urobil Miško pre nás - mamu a otca, je to za našou dedinou a pochopíte aj názov tohto príspevku (akosi sa mi nedá vložiť, tak kliknite):



Tak a to je na dnes všetko. Opäť som nevyšívala. Ďakujem , že ste prišli na môj blog a budem sa na vás tešiť aj zajtra!
Daniela

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára