nedeľa 30. júla 2017

Na zmrzline

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Ďalšie kvietky:


Predpovede počasia sa splnili. Po chladnejších dňoch sa znova vrátilo leto. Teplo by malo byť aj celý budúci týždeň. Teším na podvečerné štrikovanie von :-)

Manžela som dnes "vytiahla" do mesta na zmrzlinu. Po pravde na prechádzku, ale na zmrzlinu je lákavejšie. A ešte ak mu kúpim ku zmrzline aj obľúbené koláčiky, to sa premôže a prechádzka trvá aj viac, ako hodinu :-)


jeho :-)
moje :-)
Naše mesto, Dolný Kubín:

gymnázium, kde sme okrem Maťka chodili všetci z rodiny,
Maťko, najmúdrejší z nás, chodil na bilingválne gymnázium v Sučanoch :-)))






Domov sme prišli smädný a tak som čaj vymenila za citrónovú vodu:





Von som štrikovala do dmy. Sedela som pod korunou previslej brezy, obloha je už čierna:


a mesiac sa na mňa usmieval:



Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela

5 komentárov:

  1. Danka .....D.K nám vyrástol do krásy a začalo to už dávno """za socializmu""..ja som chodila na gympel tam dole//nebol v tej budove,kde teraz//riaditeľ bol p.Letrich..a triedny uč.Gašaj.//....D.K. jedna dlhá ulica .....hore sa podkúvali kone...smerom ako sa ide na Rk a nebolo nič zvláštne na ceste vidieť aj prasa....Ani tú stužkovú sme nemali kde mať ...v Orave bez žiadnej väčšej miestnosti..tak nejak ...oddelene....no a teraz ...je to krásne mesto,zmena o 1 000 % ale však všade sa to pomenilo.....tak pekné dni

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V Dolnom Kubíne sme boli pred mnohými rokmi ešte s našimi deťmi. Dnes už určite vyzerá celkom ináč. Zmrzlinka fajn,koláčiky tiež :-). Krásny pohľad do neba cez korunu brezy.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Opravdu hezké a upravené město ... na náměstí se mi líbí takové červené homole z kytek .. díky tobě jsem se taky trošku prošla .. i dortíky jsou taková stará klasika .. ty mám nejradši... ještě věneček a větrník .. taky jsem si dnes po dlouhé době dala zmrzlinu... poslední fotka je moc hezká ..
    Zdravím vás. Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť