pondelok 28. augusta 2017

Aj betón vie potešiť :-)

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Výšivka rastie:




Tak sme sa dožili! A ako nás to potešilo! Človek by neveril, že aj betón dokáže urobiť toľko radosti. Samotná práca trvala  tri hodiny. Len to čakanie bolo nekonečné :-(










Len jedno mi nejde do hlavy. Všetko majster premeral pred týždňom, povedal, aká hrúbka betónu je potrebná na vyrovnanie podlahy, ale materiálu zostalo akosi priveľa. Kopa piesku a 23 vriec cementu. Podľa mňa, pán majster málo sedel na hodinách matematiky, zle si to zrátal :-)

Po piatej som si uvarila zázvorový čaj vo vrecúšku:





Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela

5 komentárov:

  1. How much effort you put on the renovation of the house. But it is worthy :))

    Paaaa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dani ... výšivka je prekrásna ... ♥
    V prerábke už máte tie najhoršie práce hádam za sebou ... nasleduje pretváranie bytu do konečnej podoby ... no, ešte to potrvá, však ? Majstri sú všetci rovnakí ... veľkorysí ... veď to nejde z ich vrecka ... :( Tiež máme podobnú skúsenosť ... Danka, prajem ti veľa trpezlivosti a pekné dni ... Maj sa dobre, pa L.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No, vidím, že beton potěšil, ale "pan majster" určitě ne. Doufám, že jste mu řádně vyčinili, nebo si vzal přebytek zpět?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danielko, to je akce jako hrom. Věřím, že z betonu byla velká radost. Ovšem jak se říká - i mistr se utne - tento poněkud více. Já jsem si dnes po páté dala místo pití pěknou misku okurkového salátu.
    Danielko, ať práce ubývá a mějte se moc dobře. Papa J.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to boli skutočne zvláštne výpočty...ale máte to Danka doma pestré, nezávidím tú robotu a všetko okolo toho ale potom všetko pekné, nové, to by sa mi veru páčilo...nech sa vám darí dokočiť všetko čo najskôr. pá

    OdpovedaťOdstrániť