streda 9. augusta 2017

Do kúpeľne

Vitajte u mňa!
Ďakujem vám za komentáre v predchádzajúcom príspevku!

Len pred chvíľou som zošila ďalšie papuče. Zajtra odfotím a ukážem. Vyšívanie musí na čas počkať. V pláne mám ešte šitie. To príde na rad asi cez víkend :-)

Celé doobedie sme strávili v meste. Hlavný dôvod bola naša kúpeľňa. Ešte v roku 1991 sme kúpili obkladačky do plánovanej prístavby. Po náhlej smrti obidvoch svokrovcov nám ostal celý dom a tak prístavba už pre nás nemala význam. Obkladačky ostali nevyužité. Rozhodli sme sa, že aj keď už nie sú moderné, použijeme ich pri rekonštrukcii horného bytu. 

Na oživenie by sa k obkladačkám hodili listely. Zobrali sme si jednu obkladačku, že v obchode s kúpeľňovým tovarom k nej budeme prikladať rôzne listely a tak si vyberieme tú pravú.  V hlave som mala predstavu, ale ostalo len pri predstave. V obchode som ostala totálne sklamaná. V ponuke mali len dva druhy, ani jedna sa nám nepáčila :-(

A keby som si mala vyberať aj nové obkladačky, dopadla by som tak isto. Vôbec nič sa mi nepáčilo. Rozhodli sme sa, že kúpeľňu obložíme bez ozdôb. Vybrali sme vhodnú dlažbu a umývadlo so skrinkou. Doba dodania je 2-4 týždne. Dovtedy nebudú hotové steny a potery na podlahe, takže nám taká dlhá doba neprekáža.

V obchode:








Dnes som varila čaj na dvakrát. Keď som urobila svoj, prišli Miško s Maxíkom a chceli tiež. To ma veľmi potešilo, pretože čaj pijem vždy sama:


nový, biely




A ešte jeden záber dnešného zapadujúceho slnka:



Ďakujem vám, že ste sa zastavili u mňa a venovali mi chvíľu zo svojho vzácneho času!

Nech sa vám darí!
Daniela

4 komentáre:

  1. Danka,
    teším sa na tú vašu prerábku. Viem, o čom hovoríš, kým sme si my vybrali obkladačky do kúpeľne, strávili sme výberom niekoľko týždňov :-)
    Západ slnke je nádherný.
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherný západ slnka. To je prekrásne. ♥ Pekný deň prajem

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na kúpu materiálu do kúpeľne ste neskúšali nejaký eshop? Určite je to tam aj lacnejšie, ako v takých malých kúpeľňových štúdiách. Dokonca mám overené, že to isté stálo kedysi aj v bývalom Baumaxe menej, ako v malých obchodoch.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danielko, fotky v minulém příspěvku jsou prostě kouzelné ... nádherný kraj opravdu ..kupky sena opět ... ty mě uchvátily, když jsem přišla k tobě na blog poprvé .. to už jsou asi tři roky, ani nevím, musím se podívat ..
    Moderní, nemoderní - je fajn, že využijete staré obkladačky, já bych to udělala taky... dřív asi ne, ale dnes rozhodně .. vždyť je jich škoda nechat ležet .
    Vidím, jak si pochutnáváš na čajích od dětí.. mějte se pospolu krásně. ♥
    Poslední fotka je úžasná, úžasná !!
    Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť