pondelok 14. apríla 2014

Cestovateľ

Náš (už bývalý) kolega Jindriško je známy cestovateľ. Veď na učiteľa zemepisu sa to aj patrí. Je svätou pravdou, že lepšie je raz vidieť, ako stokrát čítať. Veľmi rada počúvam o jeho zážitkoch na cestách. Rád vyberá hlavne zábavné, kde si dokáže zavtipkovať sám zo seba. 

Neviem, kedy zemepis naposledy učil, ale bolo to dávno. Hlavne je výborný matematikár! Ešte stále doučuje žiakov základnej a strednej školy, ale často za ním chodia s prosbou o pár hodín aj vysokoškoláci. Nevyužíva žiadne moderné technológie vo vzdelávacom procese a predsa je jeho úspešnosť vysoká (žeby vďaka tomu?)! Matematiku učí tak, ako kedysi učili moji učitelia mňa. A naučili ma ju! 

Muži nemajú extra vzťah k ručným prácam, ale keďže v našom kolektíve je ich ako šafranu (2), dostali aj oni vyšívané obrázky. Jindriško samozrejme mapu sveta. Moje srdiečko sa potešilo pri pohľade na jeho milú tvár s usmievavými očkami plnými prekvapenia. 





Pokročila som aj s novým obrázkom. Autorkou návrhu je Katy Barrick. Je to kniha o včielkach, takže je jasné, že bude pre môjho manžela:





Som rada, že ste si našli chvíľku a pozreli ste si môj blog. Ste na ňom vždy vítaní!
Daniela


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára